Umbraco Website

Een CMS dat past
bij jou ambities

Voor het beheer van onze websites maken wij gebruik van Umbraco. Umbraco is een open source Content Management System (CMS) gebaseerd op het .NET Framework van Microsoft. Umbraco is een gebruiksvriendelijk CMS dat het eenvoudig maakt om alle soorten webpagina’s te beheren van kleine website tot uitgebreide maatwerk applicatie.  

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Umbraco staat ook wel bekend als “The Friendly CMS”. De website wordt weergeven in een duidelijke boomstructuur hierdoor heb je als gebruiker in één oogopslag de structuur van je website duidelijk.

Met de editor kun je als gebruiker eenvoudig afbeeldingen en tekst bewerken en met de door ons ontwikkelde Kickstarter ben je binnen de kortst mogelijke tijd online!

Geschikt voor maatwerk

Bij sommige Content Management systemen is het moeilijk alles naar eigen wensen in te richten. Door de open architectuur van Umbraco is het makkelijk te koppelen aan ERP of CRM systemen die in uw organisatie worden gebruikt. Denk aan Salesforce, Exact online of Microsoft Dynamics.

Goed vindbaar

Bij het ontwikkelen de website houden wij er rekening mee dat alles goed ingesteld staat voor de vindbaarheid van uw website. Daarnaast geeft de SEO module die door ons wordt meegeleverd slimme hints en handige tips om uw vindbaarheid te verhogen.

Een veilige keuze

Een van de redenen dat wij voor Umbraco hebben gekozen is omdat het gebaseerd is op .Net technologie van Microsoft. Deze technologie is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Veiligheid en snelheid staan hierbij centraal.

Umbraco is een volwassen en bewezen CMS het bestaat al sinds 2004 en wordt omarmt door vele grote organisaties zoals Heinz, Carlsberg, Microsoft en de Nederlandse overheid.