Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Online platform voor jouw digitale omgeving

Jij wilt meer dan een website waarop je vertelt waar jouw bedrijf voor staat. Meer dan dat een contactformulier de enige interactie met de klant is. Je wilt gemak bieden door bezoekers eenvoudig online te laten reserveren. Of door ze moeiteloos een vliegticket te laten boeken. Laat daarom een webapplicatie bouwen. Heabb helpt.

Verklein de afstand

Met een online platform hebben klanten toegang tot jouw diensten vanaf iedere browser, locatie en ieder systeem. En dat zonder ook maar iets te installeren. Verklein zo de afstand tussen jou en de doelgroep. Integreer bijvoorbeeld een agenda zodat bezoekers direct zien of jouw collega’s plek hebben voor een afspraak. Dat werkt ongecompliceerd, moeiteloos en prettig.

Maatwerk Software Onderhoud

Maak het de gebruiker gemakkelijk

Jij wilt iets extra’s toevoegen aan jouw product of dienst. Om het voor de gebruiker niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker te maken. Wij laten onze creativiteit de vrije loop en bedenken een applicatie waar jouw gebruiker verder mee wordt geholpen.

Mobiele applicatie

Kies in plaats van een online platform voor een mobiele applicatie. Dat kan een op zichzelf staand idee zijn. Graag zelfs. Als zorgverzekeraar bedenk jij bijvoorbeeld een app waarmee automobilisten niet meer afgeleid kunnen worden. Tof idee. Daar gaan wij enthousiast mee aan de slag. Het bedrijf en jouw doelgroep worden verder geholpen.

We gaan meteen aan de slag voor een mobiele applicatie

Waarom Heabb?

De technologiewereld kent geen geheimen voor ons. Als geen ander weten wij wat hot topic is op dit moment. Ook zijn wij eerlijk. Bijvoorbeeld als we weten dat jouw doelgroep te vinden is op zijn mobiel, maar jij je wilt focussen op desktop. Wij willen namelijk dat jouw bedrijf succesvoller wordt. Daarom geven wij deskundig advies en ontvang jij altijd een creatief resultaat waar de markt op zit te wachten.

Ga met ons rond de tekentafel zitten voor een impactvolle webapplicatie waar jouw bedrijf en bezoeker verder mee is geholpen.

Neem contact op