Loading Heabb ...
Maak een afspraak

HealthCity Zuid

 • Opdrachtgever:
  HealthCity Zuid
 • Vraag:
  Nieuwe huisstijl & website
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
 • Koppelingen:
  Gymmanager
  Clubplanner
  Dewi Online
Mockup Healthcity Hero

Een eigentijdse website voor een moderne sportschool

Bij HealthCity vind je alles onder één dak - je kunt er terecht voor een serieuze workout, maar ook voor een luxe wellness middag. Ze kwamen bij ons met de vraag een nieuwe, gemoderniseerde website te maken en een nieuwe, frisse huisstijl te creëren met wat meer kleur en een strakkere uitstraling.

Hc Before After

Koppeling met Ledensysteem

HealthCity had de behoefte om het ledensysteem meer te automatiseren en beter te koppelen. Zij wilde de algemene aanmeldingen en aanvragen voor een dagpas online laten verlopen. Daarnaast werken ze met live lesroosters, die online getoond moeten worden. Je kunt je voorstellen dat ze gebaat zijn bij automatisering en een goed systeem. Hiervoor hebben we een API koppeling gemaakt met Clubplanner en Gymmanager. De flow van de website is daarmee ook gelijk onder de loep genomen en verbeterd, waardoor bezoekers nu beter en sneller kunnen navigeren. Na verloop van tijd is er een overstap gemaakt naar een nieuw ledensysteem genaamd Dewi Online. Ook dit systeem is volledig geïntegreerd in de website.

Mockup Hc Detail Pagina

In samenwerking met de wensen van een extern marketing bureau

De marketing rondom de website, social media en advertenties van HealthCity Zuid wordt door een externe partij uitgevoerd - Strategy Today. Zij bedenken onder andere campagnes voor Facebook en Google. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we rekening gehouden met de mogelijkheid voor het marketing team om zelf gemakkelijk landingspagina’s aan kan maken. Door Umbraco te gebruiken en op maat in te richten kan het marketing team van HealthCity zijn eigen ding doen zonder belemmerd te worden.

Zorg dat online niemand om jouw bedrijf heen kan. Als fullservice-internetbureau zorgt Heabb voor digitaal maatwerk: van webdevelopment to online marketing.

Neem contact op